Battlefield 1 - Massive Fall Update Nu Leef, Inclusief wijzigingen van de acties en meer

Vanaf vandaag, een nieuwe update voor Battlefield 1 is nu beschikbaar voor de PC, Speel station 4 en Xbox One platforms die talrijke verbeteringen aan het spel bevat. Er zijn ook diverse gameplay veranderingen, zoals het ticket nummer voor de aanvallers in Operations het zien van een vrij aanzienlijke stijging.

Terwijl de change log voor de herfst-update is vrij lang, hieronder vindt u een paar van de belangrijkste veranderingen die in deze patch zijn geïmplementeerd vindt:

 • Suez:
  • Hier nog twee vlaggen op de Suez kaart, waardoor het een totaal van 5 vlaggen.
  • Toegevoegd 1 pantserwagen voor beide teams om te paaien in hun HQ.
  • Verminderde de omvang van de vangst volumes op de vlaggen in de dorpen, oude A & B vlag. Dit is de hoeveelheid gebouwinterieurs gelegen binnen het vanggebied verminderen. De verandering moet resulteren in de vlaggen zijn gemakkelijker te vangen.
 • Activiteiten:
  • Verhoog de aanvaller maximale tickets voor zowel de speler telt naar 150 voor 40 speler Operations en 250 voor 64 speler Operations.
  • Verhoogde het bedrag van de tickets weer van het doden terugtrekkende verdedigers na het vastleggen van een sector van 2 naar 3.
  • Iets verlaagd de tijd die het kost om vlaggen te vangen.
  • Verhoogde het bedrag van minimum ticket herwonnen bij het vastleggen van een sector 64p Operations van 30 naar 50. (64 spelers)
 • UI:
  • De knop Afsluiten is nu beschikbaar op een gegeven moment dat het einde van de Ronde
  • Je kunt je soldaat aan te passen vanuit de UI door het selecteren van ofwel het pictogram op Thuis of op Soldier.
 • Squad leader muiterij:
  • Als de squad leader negeert verzoeken om orders van de leiding wordt overgedragen aan een ander lid van de ploeg na 60 seconden van een squad leden het aanvragen van een order. De verzoekende speler wordt toegevoegd aan de wil-to-be-leider wachtrij voor die ploeg en een 60 seconden timer start (de timer niet op nul als er andere leden ploeg te wachten in de rij al). Wanneer de 60 seconden voorbij, het eerste lid in de ploeg wachtrij (degene die order vroegst gevraagd) wordt gepromoot als een squad leader. Als er andere leden in de rij achter hem aan, de timer automatisch weer op 60 seconden en als de nieuwe leider geeft geen orders over die periode, hetzij, dan is de volgende in de rij wordt bevorderd en ga zo maar door. Echter, als de huidige squad leader een bestelling geeft de huidige wachtrij wordt ontruimd.
 • Stormloop:
  • Gelijk weer in Rush. Nu maakt gebruik van dezelfde weer volgorde en trekker voorwaarden voor beide rondes in een wedstrijd.

Naast de nieuwe patch, Het blijkt ook dat je in staat zijn om te Battlepacks kopen met echt geld zeer 'snel'. Volgens Amazon, het lijkt erop dat deze functie gaat live op 22 november en zullen de prijzen voor de Battlepacks:

 • 3 Battlepacks: 5.49 Amerikaanse Dollar
 • 5 Battlepacks: 8.99 Amerikaanse Dollar
 • 10 Battlepacks: 16.99 Amerikaanse Dollar
 • 20 Battlepacks: 29.99 Amerikaanse Dollar

Voor meer wat te komen in de nabije toekomst voor Battlefield 1, voel je vrij om het te lezen wegenkaart dat DICE in Stockholm heeft geschetst waarin de reeds geïmplementeerde functie 'squad leader muiterij omvat’ en de komende vrije kaart, Giant's Shadow.

bron link

About the author

Related