Mitsuhide wint doorbraak Hearthstone titel op DreamHack Winter

De Nederlandse speler is vermalen tot dit punt lang.

Louis "Mitsuhide" Bremers is de laatste DreamHack haardplaat kampioen van het jaar, na jaren van slijpen in het ondergrondse circuit.

De Nederlandse speler is een altijd aanwezige naam op het Europese toernooi circuit geweest, beschouwd door zijn collega's om een ​​sterke speler te wachten om uit te breken zijn. Met een grote titel en $8000 op zijn naam, Het is eerlijk om te zeggen dat hij is nu aangekomen.

Mitsuhide had een relatief ongestoorde gerund door de beugel podium, met HCT semifinalist Mikuláš "Pokrovac" Dio de grootste naam botste hij op. Mitsuhide sloeg ook de Tsjechische speler in de laatste ronde van de Zwitserse podium, evenals Pokrovac's teamgenoot Oldřich "Faeli" Mahdal en DreamHack Austin kampioen Keaton "Chakki" Gill af met een 7-2 verslag.

Mitsuhide speelde een mengsel van Druid, Jager, Shaman en Warlock tijdens het toernooi met een sterke bevel van zijn decks.

De overwinning voltooide ook een DreamHack Winter dubbel voor Mitsuhide's team Gamers Origin. Zijn teamgenoot en 2015 Amerikaanse kampioen Ryan "Paars" Murphy-Root won de titel vorig jaar.

Met zijn eerste overwinning onder zijn riem, Mitsuhide is nu een slot om het te bereiken 2017 HCT Europe Winter playoffs. Hij zal ook deelnemen aan de World Cyber ​​Arena toernooi in China volgende maand, de Europese kwalificatie hebben gewonnen in augustus.

bron link

About the author

Related