Gerucht: No Man's Sky krijgt binnenkort landvoertuigen

Ontwikkelaar Hello Games noemde de Foundation Update van No Man’s Sky, zoals de naam suggereert, een fundering voor toekomstige updates. Reddit-gebruiker eegandj ging na de release van de update rondneuzen in de bestanden en kwam bewijs voor landvoertuigen tegen. In een map genaamd BUGGY vond de gebruiker eerst nog materialen. Later was de gebruiker in staat om een 3D-model van de Buggy in de gamewereld te plaatsen.

Betekent dit dat er meer landvoertuigen naar No Man’s Sky komen, of is dit een overgebleven asset van een geschrapte gameplay-mechanic? Check de video hieronder en oordeel zelf:

De grote ‘Foundation Update’ van No Man’s Sky is nu live en voegt meer toe dan cryptische Buggy-modellen. Nu kan je bijvoorbeeld nieuwe modi spelen, een eigen basis bouwen, je eigen Freighter kopen en is de user interface verbeterd.

Source link

About the author

Related