Cloud9 en Immortals volledige ELEAGUE Major qualifier lineup

Cloud9 en Immortals volledige ELEAGUE Major qualifier lineup

Ze wonnen de Americas Minor qualifier.

foto via Turner Sports

Cloud9 en Immortals hebben de laatste twee plekken in de ELEAGUE Major qualifier na het winnen van de Amerika's Minor won.

De twee partijen wonnen de vier team qualifier eerder vandaag, het levend houden van de hoop van elk team te bereiken in januari $1 miljoen ELEAGUE Major.

Muffin Lightning, die werden vervangen van de onlangs ontbonden Echo Fox, werd een niet-factor bij vallen 0-2 in een dubbele eliminatie bracket. Dat liet Cloud9, Immortals en Team SoloMid.

Immortals waren de eersten om een ​​plek te winnen, het verslaan van zowel de TSM en Cloud9 te winnen. Cloud9 vervolgens geveegd TSM op de trein en Cache aan de kwalificatie te bereiken.

Het paar zal toetreden collega Minor winnende zijden TyLoo, Renegades, Vega Squadron, Team geest, GodSent en Hellraisers in een poging om de Major te bereiken.

De onderste acht kanten van de laatste Major, ESL één Keulen 2016, zal ook proberen om terug naar het grootste podium te krijgen - Team Dignitas, fasen Clan, mousesports, Ninjas in Pyjamas, Counter Logic Gaming, team EnVyUs, OpTic Gaming, en G2 Sport.

De qualifier gaat van start december 15 uit de ELEAGUE studio's in Atlanta.

bron link

About the author

Related