Dit jaar is de League of Legends WK finale trok 43 miljoen unieke kijkers

Dit jaar is de League of Legends WK finale trok 43 miljoen unieke kijkers

Worlds 2016 piek kijkers bests de Stanley Cup Finals

foto via Riot Sports

De League of Legends WK finale beter dan de beslissende wedstrijd van de Stanley Cup Finals in piek gelijktijdige kijkers.

Unieke kijkers voor de finale in het Staples Center tussen SK Telecom T1 en Samsung Galaxy steeg van 36 miljoen in 2015 naar 43 miljoen, Riot zei in haar jaarverslag op kijkers voor het evenement. Piek gelijktijdige kijkers groeide van 14 miljoen 14.7 miljoen. Ter vergelijking, de finale van de Stanley Cup Final van dit jaar piekte op 6.9 miljoen kijkers en gemiddeld 5.407 miljoen kijkers, volgens een vrijval by NBC.

metrics Riot worden opgevuld door gratis internationale streaming online, Het is belangrijk om te benadrukken. Dat betekent dat iedereen met een high-speed verbinding kan toegang krijgen tot de stroom van zowat overal in de wereld. Maar nog steeds, de nummers vormen een groot publiek, en zeker verklaren waarom MLB Advanced Media is naar verluidt betalen $200 miljoen voor een twee-jaar streaming partnerschap.

Riot's post geen rekening gehouden met de gemiddelde aantal kijkers, die in het algemeen een belangrijke maatstaf bij het bepalen van het succes van een programma.

Deze finale was de langste in de geschiedenis bij Worlds 256 notulen, en werd de eerste serie worden beslist in laatste wedstrijd sinds Riot introduceerde de best-of-five-formaat. SK Telecom is klaar om de serie in slechts drie wedstrijden te nemen, maar Samsung vochten terug van een 2-0 achterstand, het helpen van de productie van de meest concurrerende finale in de recente geschiedenis.

De productie, die een live optreden van EDM kunstenaar Zedd opgenomen, nodig 64 projectoren, 308 bewegende lichten, en 31 apparatuur trucks.

bron link

About the author

Related