Phoenix1 onthult haar League roster voor 2017

Phoenix1 onthult haar League roster voor 2017

Het team is op zoek voorbereid voor het komende seizoen.

foto via Riot Sports

Een van de nieuwste organisaties om zich te vestigen in de Noord-Amerikaanse League of Legends circuit is op zoek naar een effect in te maken 2017.

Ondanks een slechte eerste seizoen in de Noord-Amerikaanse Liga Championship Series, die zag Phoenix1 eindigen zijn looppas in de zomer Split op de achtste plaats tijdens het reguliere seizoen, de organisatie is op zoek naar een veel beter voorbereid voor de start van de liga in 2017.

Ongeveer twee weken na het vertrek van vier spelers van de ploeg's, Phoenix1 heeft officieel ondertekend voormalige H2K mid Laner Yoo "Ryu" Sang-wook, evenals voormalig KT Rolster AD dragen Noh "Arrow" Dong-hyeon vooruit 2017. Daarnaast, de organisatie heeft ook geworven voormalig Koninklijk Never Give Up coach Kim "Fly" Sang-Chul, in een poging om het rooster te versterken.

De twee Koreaanse veteranen zal worden vergezeld door top Laner Derek "zig" Shao, geprezen Jungler Rami "Inori" Charagh en voormalig Immortals ondersteunen Adrian "Adrian" Ma.

In tegenstelling tot bij het team voor het eerst ging de NA LCS, Phoenix1's roster bestaat nu uit geharde veteranen. Nu, de vraag is of dat genoeg is om fortuinen van het team te veranderen zal zijn.

bron link

About the author

Related