Steep update 1.04 vandaag uit, voegt nieuwe uitdagingen toe

Steep heeft een nieuwe update gekregen, die onder andere het Steep World Tour Tournament aan de game toevoegt. Ook maakt Ubisoft bekend dat de Alaska map vanaf 10 februari voor alle Steep-spelers beschikbaar is, die nieuwe gesponsorde uitdagingen bevat.

Het Steep World Tour Tournament is een maandelijks toernooi voor de Steep-community. Vandaag start de kwalificatiefase van de eerste competitie genaamd ‘Blackcountry’, waarin je 5000 punten moet halen om mee te mogen doen aan het toernooi. De 32 beste spelers van het toernooi op ieder platform gaan door naar de finale waarin zij Steep Credits kunnen winnen.

Verder heeft de ontwikkelaar nieuwe uitdagingen aan de game toegevoegd. Met deze uitdagingen verdien je reputatiepunten en kan je bovenaan de leaderboards komen te staan.

Steep is sinds 2 december verkrijgbaar voor de Xbox One, PS4 en PC. De game verschijnt later dit jaar ook voor de Nintendo Switch. Benieuwd naar onze ervaring met de game? Lees hier de review.

Source link

About the author

Related