Final Fantasy XV krijgt vandaag patch en DLC

Square Enix heeft de Final Fantasy XV Booster Pack uitgebracht en Season Pass-bezitters kunnen vandaag nieuwe DLC verwachten, evenals patch 1.05.

De DLC bevat een almachtig zwaard genaamd Ragnarok, waarmee een krachtige warp strike-aanval is uit te voeren. Ook bestaat de DLC uit een hengel die het makkelijker moet maken om vissen te vangen.

De nieuwste patch voegt twee nummers uit NieR: Automata aan de Final Fantasy XV-muziekspeler toe (waar je nu ook naar kunt luisteren tijdens het rijden van Chocobo), de toevoeging van nieuwe timed quests en een verhoogde level cap (die van 99 naar 120 is gegaan). Ook zijn vanaf nu 200 foto’s op te slaan en is de framerate toegenomen op de nieuwe PlayStation 4 Pro Lite-modus.

Tot slot is A King’s Tale: Final Fantasy XV, die voorheen alleen beschikbaar was voor degenen die de game hadden gepre-orderd, vanaf 1 maart voor iedereen gratis beschikbaar.

Final Fantasy XV verscheen op 29 november voor de Xbox One en PS4. Mocht je onze review nog niet gelezen hebben, check die dan hier.

Source link

About the author

Related