Kom stage lopen bij IGN Benelux!

Heb jij affiniteit met schrijven, games, series, films en het entertainmentwereldje dat daarbij hoort? Dan zijn we op zoek naar jou!

Maar wacht… we zijn dit keer ook op zoek naar een tekststagiair die alles weet over eSports. Per direct zelfs, dus mocht eSports helemaal je ding zijn, scroll dan even naar beneden om direct te reageren. Dan wordt vanzelf duidelijk hoe de vork in de steel zit.

IGN Benelux zoekt daarbij voor de periode vanaf april een tekststagiair. Onder uitgever eMense Group ga je dan aan de slag voor IGN, maar ook voor één van de vele andere merken die wij onderhouden. Kijk bijvoorbeeld eens naar Androidworld, AskMen Benelux, NieuwDezeWeek.nl en Battle-Chat.com, dan snap je dat dit misschien wel de meest afwisselende stage wordt die je kunt lopen. Als stagiair van IGN Benelux word je daarbij volwaardig lid van de redactie en ben je allesbehalve een veredelde koffiebutler. Beloofd!

Interesse? Stuur dan een mail naar redactie@ign.com en laat even weten wie je bent en wat voor opleiding je doet. Eigen artikelen en een motivatie zijn eveneens welkom.

Source link

About the author

Related