Battlefield 1: Maandelijkse updates Inkomende, “In The Name Of The Tsar” Expansion Concept Art Revealed

De spelers van de Battlefield franchise bent ongetwijfeld bekend met de manier waarop patches zijn gestructureerd met seizoensgebonden updates. Dit is, excitingly, alles over te veranderen als DICE lay-outs voor de toekomst van de Battlefield franchise.

DICE heeft geopenbaard tijdens hun recente De weg voor ons dat seizoensgebonden patches zijn tenslotte niet meer. Nu, in plaats daarvan zal DICE implementeren maandelijkse patches om hun spel met de eerste vrijgeven binnenkort. Dit is natuurlijk zal DICE uit te voeren wat de gemeenschap wil in een veel sneller tempo, zoals het opnemen van het Platoon systeem dat in wezen Battlefield's versie van de clan functie die in veel games.

Hoewel er geen exacte lanceerdatum is onthuld buiten een raam mei, kunt u een aantal van de volgende fixes verwachten, en is voorzien in de komende patch.

  • Kwaliteit van leven fixes.
  • Gestroomlijnde stroom in wedstrijden met inbegrip van de Operations game mode.
  • Nieuwe varianten voor de klasse-niveau 10 wapens, zoals de Hellreigher en Martini-Henry.
  • Gameplay kwesties verbeterd zoals het maken van het spel meer in evenwicht voor beide teams en nog veel meer.

Afgezien van dit, DICE heeft ook aangetoond dat de eerste oogopslag van de tweede uitzettingskolom DLC voor Battlefield 1 “In The Name Of Tsaar” met drie concept art beelden die besneeuwde slagvelden kenmerkt. Bekijk ze hieronder samen met een overzicht van de uitbreiding:

“Battlefield 1 In The Name Of The Tsar brengt u naar het Oostfront, waar je vechten samen met het Russische leger en getuige zijn van de wreedheid van de strijd en de bittere kou van de Russische winters, zoals te zien in de verkenning van een concept afbeeldingen in dit bericht. Bereid je voor op alle nieuwe tactieken in dienst van het Russische leger. Hoewel de vorst is koud, het staal is kouder.”

Met de toevoeging van het Russische leger met de volgende uitbreiding, welke wapens zou je graag zien toegevoegd aan Battlefield 1? Laat het ons weten in het commentaar hieronder.

 

bron link

About the author

Related