Deutscher live-stream: MSI 2017 (Mid-Season Invitational)


U bent hier:

In aanvulling op het Engels hoofdstroom van de Riot Casting teams er voor het League of Legends Mid-Season Invitational 2017 ook uitzendingen in tal van andere talen. Voor alle geïnteresseerde, omgaan met hun kennis van het Engels niet veilig genoeg is om het te voelen Engels MSI Live Stream van Riot na te streven, of die samen willen juichen met de Duitse Gemeenschap, is er ook de MSI 2017 nogmaals op de overdracht van de Berlijnse team van Summoner's Inn. Naast de immer populaire wielen zoals Maxim Markow, Jona "Just Johnny" Schmitt en de Christelijke "EisOhneWaffel" Thamm zijn er ook de high-profile gasten in de analyse gebied, waardoor de stroom een ​​bijzondere ervaring. Soms kan het gebeuren, dat rechtstreeks uit de EU LCS showcase komende coaches als Fabian "Grabbz" Lohmann of spelers als Tristan "PowerOfEvil" Schrage tijdens de pauzes tussen de games hun informatieve analyse. In vergelijking met de recente gebeurtenissen is ook de studio en het gebruik van de techniek heeft uitgebreid, alles ziet er nu zeer professioneel. De Duitse live stream van de MSI 2017 is zoals altijd gratis, verderop op deze pagina kom je rechtstreeks naar de games. In die zin wensen wij u een goed gesprek met de MSI 2017!

Programma van live-verslaggeving van de MSI 2017

Het is nog niet bekend, of de Play-In-Phase, in de laatste plaatsen worden toegekend voor deelname aan de groepsfase, wordt live uitgezonden op de Duitse Stroom. zo ja, De overdracht is al op 28. begin april met de eerste wedstrijden. De groepsfase begint daarna op 10. meer, Vanaf hier kunt u de Duitse live stream van Summoner's Inn Crew zeker voort te zetten. Een gedetailleerd plan, is wanneer gestreamd en wie zijn de commentatoren, is nog niet beschikbaar, je krijgt altijd hier op de stroom maar de informatie, de vraag of de tijd dat er iets gebeurt, of als de transmissie is nog steeds offline. Wanneer de play knop verschijnt, Druk kort op en u kunt het spektakel te volgen.
>>> de complete MSI Schedule

Zie MSI Live Stream (Deutsch)

<< naar het Engels live stream van de MSI 2017

Je weet wie er wint?

Andere interessante onderwerpen en links naar de League of Legends MSI 2017:

Overzicht MSI 2017

Teams en spelers in LoL Mid-Season Invitational

Wedden voor de MSI 2017

bron link

About the author

Related