Plicht: WWII - First Look At Gameplay, Verborgen Bericht In Zombie Teaser

Een recente Behind The Scene video vrijgegeven, geeft ons een zeer kleine glimp van de werkelijke gameplay voor Call of Duty: WW2

Op ongeveer twee minuten durende en tien seconden teken van de video krijgen we een blik op de gameplay, en te oordelen daaruit, het lijkt het zal zo snel tempo als een van de vorige Call of Duty spellen. Reddit gebruiker vwc621 creëerde een korte GIF van het precieze moment waarop gameplay wordt getoond, die je hieronder kunt zien.

Dit gedeelte 1 van het gif lijkt demonstreren een soort dashboard beweging beweegt het teken naar van begin tot eind. Een soortgelijke monteur werd gekenmerkt in Sledgehammer laatste COD spel, Advance Warfare, hoewel in dat COD spel deze streepjes waren veel meer te wijten aan de opname van exosuits.

En in gedachten te houden dat dit duidelijk een vroege build, zodat de grafische voorstelling (en Gameplay) zal waarschijnlijk veranderen wanneer het spel is afgerond.

In aanvulling op de COD: WWII onthullen, We kregen ook een teaser voor de featured Zombie-modus in het spel. De afbeelding is hieronder te zien.

Nu is bekend dat Call of Duty games om een ​​soort van verborgen betekenis hebben in sommige van hun teasers, vooral als het gaat om Zombies en dit is niet anders. Bij het brengen van de afbeelding in een Photoeditor, zoals Photoshop, veel gebruikers hebben erop gewezen dat wanneer de kleuren zijn fleuren er verborgen letters op de binnenkant van de zombiefied Soldier.

Twitter-gebruiker, en Youtuber Ali-A gepost dit beeld op zijn twitter met de belettering.

Enkele uren zijn voorbij gegaan sinds de ontdekking, maar niemand lijkt te hebben bedacht precies wat ze betekenen. Wij zullen zeker om u te informeren over alle informatie zodra deze beschikbaar komt, maar weten dat ze een raadsel.

bron link

About the author

Related