Halve finales LCS Summer Playoffs 2017 | zomerseizoen

U bent hier:

Een spannende zomerseizoen League of Legends Championship Series (LCS) 2017 is bijna achter ons en we zijn al in de halve finale van de LCS Summer Split play-offs aangekomen. Vier teams in elk van de twee westerse LoL competities zijn nog steeds in de running voor de titel van Summer Champions - een prestatie, die rechtstreeks ticket voor de fase van de groep League of Legends World Championship 2017 gegarandeerd. Het was in de kwartfinale van de play-offs grote verrassingen, twee favorieten had zonder pardon verjaagd van hun plaatsen en Counter Logic Gaming en G2 Esports hadden tegen hun tegenstanders de volledige afstand te gaan en kon uiteindelijk stijgen binnen een snorhaar van de halve finales. Er zijn echter nu wachten op de twee beste teams in de regio - de strijd geteste en overtuigd van de overwinning. Met de verrassende vertrek van Cloud9 in de kwartfinale tegen Team Dignitas Team SoloMid was in staat om het ticket op te lossen om de World Cup LoL, meer teams van dag tot dag te volgen. Slechts twee overwinningen scheiden van de acht deelnemende teams uit de titel van het beste team in de LCS Region, De Summoner's Rift is opnieuw de locatie voor de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. In aanvulling op de El Classico NA LCS tussen Team SoloMid en Counter Logic Gaming ontmoeten elkaar in de Europese Champions League, de twee misschien wel het meest tactisch meest ervaren teams op elkaar: G2 Esports en H2K Gaming. De halve finale van het LCS Summer Split Playoffs 2017 vanaf 26. augustus om 17 horloge, dus vergeet niet op tijd om de live streams voor meer actie te maken in Rift Summoner's.

LCS Summer Playoffs 2017 > kwartfinales > halve finale > Finale en wedstrijd om de derde plaats 3

Feiten LCS Summer Split 2017 - Halve Finale

 • US: 26.08.2017 - 27.08.2017
 • Live stream Start: als. 17:00 MESZ
 • plaats: EU LCS Studio in Berlijn (Duitsland)
 • NA: 26.08.2017 - 27.08.2017
 • Live stream Start: als. 21:00 MESZ
 • plaats: NA LCS Studio in Los Angeles (Verenigde Staten van Amerika)
 • lap: Lol 7.16
 • 2 Best-of-five wedstrijden pro Regionaler Liga
 • Match-prognose: US | NA
 • live Streams: Engels | Deutsch
 • weddenschappen & LCS tarieven 2017 summer Playoffs

Schema en Odds EU

EU LCS Logo 2017Met veel moeite, het uitrekken van G2 Esports tegen Splyce de halve finale van het zomerseizoen playoffs kon redden, voor Unicorns van Liefde, de Misfits waren een maatje te groot en Exileh en co uitgeschakeld in de kwartfinales van. Fnatic wordt nog steeds beschouwd als het sterkste team van het seizoen, maar ook G2 Esports mag niet worden onderschat - immers, kon de challengers altijd gedomineerd in de afgelopen seizoenen en beveilig LCS de kroon van de EU.

Halve finales EU LCS Spring Playoffs 2017 - Schedule & uitslagen

halve finale #1: Team Fnatic Academy EU CS Logo Fnatic vs. Misfits team Misfits - EU LCS 2017 Logo 0 : 0
starttijd: 26. augustus, 17:00 MESZ

halve finale #2: Team H2K Gaming - EU LCS 2017 Logo H2K Gaming vs. G2 Sports G2 EU LCS Teamsporten 2017 Logo 0 : 0
starttijd: 27. augustus, 17:00 MESZ

Weddenschappen en odds EU LCS Summer Playoffs 2017 halve finale:

Wedden en Odds - dingen, om het even welke professionele League of Legends games en financieel interessant. De beste kansen van onze vermaarde bookmaker worden gevonden, zoals altijd hier, Dit kunt u de eSports weddenschappen sites vergelijken. Aangezien Fnatic cursus wordt beschouwd als een grote favoriet voor de overwinning van het zomerseizoen, Dit feit heeft ook invloed op de kansen van het team van. Verrassend echter G2 Esports krijgt de duidelijke voorkeur boven H2K, hoewel het team excelleerde in een van het seizoen in de kwartfinale. De kansen kan natuurlijk veranderen voortdurend als altijd, de huidige noteringen krijg je direct op de websites van online Wettanbierter.

Logo van Esport bookmakers BoylesportsBet at Home Logo van Esport bookmakers Boylesports

tegen actuele wisselkoersen op Boylesports >>
De kans op het Boylesports website is te vinden in het linker menu: E-Sports > League of Legends

Logo van e-sports betting bedrijf Bet365Bet365 Logo van e-sports betting bedrijf Bet365Wedden Winnaars halve finale EU LCS Summer Split Playoffs 2017 bet365om de huidige noteringen bij Bet365 >>
Het LoL kansen op Bet365 website is te vinden op menu koppelingen: E-Sports > LoL - EU LCS Summer Playoffs

EU LCS playoff 2017 | Voorspelt de kwartfinales

Natuurlijk zal er worden gedetailleerde prognoses van de games in de komende halve finale van de EU-LCS Summer Split Playoffs, dit is haar tijd hier op onze site.

Volg ons op tjilpen, G + of Facebook voor de huidige prognoses en analyse!

Schema en Odds NA

NA LCS Logo 2017

The Razor's Edge was de kwart-finale tussen Counter Logic Gaming and Team EnVyUs. Hoewel Darshan and Co reeds met 1:2 waren achter, kon het team de serie weer in te schakelen en te kwalificeren voor de halve finales van de Summer Split Playoffs. Er, de uitdager voldoen Team SoloMid, zeker geen gemakkelijke taak. Team Dignitas gemaakt Cloud 9 los met 3:0 En zal nu het gezicht van de Immortals.

Halbfinale NA LCS Summer Playoffs 2017 - Schedule & uitslagen

halve finale #1: Immortals NA LCS 2017 - Logo onsterfelijken vs. team Dignitas Team Dignitas NA LCS 2017 - Logo 0 : 0
starttijd: 26. augustus, 21:00 MESZ

halve finale #2: Team SoloMid MSI 2017 team Logo team SoloMid vs. Counter Logic Gaming Counter Logic Gaming NA LCS 2017 - Logo 0 : 0
starttijd: 27. augustus, 21:00 MESZ

Weddenschappen en odds NA LCS Summer Playoffs 2017 halve finale:

Natürlich gibt es auch Wettquoten für die Begegnungen des NA LCS Summer Split Playoffs Halbfinales – unsere renommierten eSports-Wettseiten lassen wie immer keine Gelegenheit aus. Den Vergleich der besten Quoten findet ihr direkt hier, um euch eure Entscheidungen zu erleichtern. Die Immortals und Team SoloMid gelten natürlich als die Favoriten der Begegnungen, dennoch rechne viele Wettanbieter Team Dignitas nach der brillanten Leistung im Viertelfinale auch gute Chancen zu. Die Wettquoten der Spiele können sich natürlich wie immer laufend ändern, die aktuellen Quoten findet ihr direkt auf den Webseiten der Online-Wettseiten.

Logo van Esport bookmakers BoylesportsBet at Home Logo van Esport bookmakers Boylesports

tegen actuele wisselkoersen op Boylesports >>
De kans op het Boylesports website is te vinden in het linker menu: E-Sports > League of Legends

Logo van e-sports betting bedrijf Bet365Bet365 Logo van e-sports betting bedrijf Bet365Wettquoten Sieger Halbfinale NA LCS Summer Split Playoffs 2017 bet365om de huidige noteringen bij Bet365 >>
Het LoL kansen op Bet365 website is te vinden op menu koppelingen: E-Sports > LoL – NA LCS Summer Playoffs

NA LCS playoff 2017 | Voorspelt de kwartfinales

Natürlich wird es auch für die kommenden Halbfinalspiele der NA LCS Summer Split Playoffs detaillierte Prognosen der Spiele geben, dit is haar tijd hier op onze site.

Volg ons op tjilpen, G + of Facebook voor de huidige prognoses en analyse!

Dat je misschien geïnteresseerd:

LCS Summer Playoffs 2017

Over de auteur

Autor Bild TourArtikel door Daniel "taith" Aichinger, IT-technicus en een student van het leergezag van de informatica en wiskunde aan de Johannes Kepler Universiteit (Linz), fervent League of Legends, Hearthstone en World of Warcraft-spelers. GGWP.

bron link

About the author

Related