Teams en spelers van LoL All-Stars 2017 Evenementen


Je bent hier:

De spelers keuze voor League of Legends All-Star Turnier 2017 zijn voorbij en de spelers zijn aangekondigd, Daarom zullen we een kijkje nemen op alle teams hebben. In de meeste regio's, die eindigde All-Stars Voting ben 10. November en zo veel kan worden gezegd, Het was een goede zaak bij enkele posities, vooral in Europa een zware strijd tussen leidde tot het midden van de rijbaan. In vergelijking met vorig jaar, zal er geen tijd "over-teams" zijn, Dus elke regio moet uitkijken voor zichzelf en kan niet samenwerken met anderen. The Fun modes deze tijd werden afgeschaft, serieus over het evenement te maken. Een 1v1 toernooi zal plaatsvinden, echter nog steeds, waarbij elk gebied 2 Spelers kunnen zich aansluiten. zijn afkomstig uit de wildcard regio ditmaal Brazilië, vertegenwoordigd Zuidoost-Azië en Turkije, wat in de resultaten van LoL Worlds 2017 en de MSI 2017 is.

Team EU LCS All-Star 2016 Barcelona - Logo Team EU LCS All-Stars (Europa) Team EU LCS All-Star 2016 Barcelona - Logo

EU LCS All Star Players

Een bittere teleurstelling voor het team van G2 Esports: nadat het team domineerde de recente splitsing van Europese LCS, maar slechte secties in de World Cup, Dit jaar was niet de enige speler verkozen tot de All-Stars selectie van de Europese LCS. Toplaner SOAZ ging door ups en downs dit seizoen en werd terecht opnieuw genomineerd voor de selectie van de elite van Europa. Jankos greep opnieuw een plaats in de Jungle en AD Carry Rekkles vertegenwoordigt voor een emotionele World Cup zijn regio op de AD Carry Position. Vooral opvallend in de Europese line-up dit jaar PowerOfEvil, die het midden van de rijbaan kroon kon veilig te stellen voor de eerste keer, en Ignar in de steunstand. Beide spelers waren in staat om een ​​naam te maken in dit jaar de World Cup LoL, wanneer ze de finalisten SK Telecom T1 zou kunnen gooien in de kwartfinale van het toernooi bijna. Soortgelijke diensten die zij zullen ook dit jaar weer nodig hebt van de All-Stars Tournament, als men werpt een blik op de andere sterke teams.

Resultaten in detail:

Toplane-Voting

 1. soaz (FNC)
 2. water Donkey (UOL)
 3. Alphari (Artsen Zonder Grenzen)
 4. Verwachten (G2)
 5. Odoamne (H2K)

Jungle-Voting

 1. Janka (H2K)
 2. Maxlore (Artsen Zonder Grenzen)
 3. Verbazingwekkend (MM)
 4. Broxah (FNC)
 5. Truc (G2)

De fondsen-Voting

 1. PowerOfEvil (Artsen Zonder Grenzen)
 2. RKZ (G2)
 3. Febiven (H2K)
 4. Caps (FNC)
 5. Nukeduck (YEAR)

Bump-Voting

 1. Rekkles (FNC)
 2. zijn Sama (Artsen Zonder Grenzen)
 3. klinken (G2)
 4. Samukh (UOL)
 5. Hjarnan (ROC)

Ondersteuning-Voting

 1. Ignar (Artsen Zonder Grenzen)
 2. Mithy (G2)
 3. Vander (YEAR)
 4. Hylissang (UOL)
 5. Jesiz (FNC)

Team LCK All-Star 2016 Barcelona - Logo Team LCK All-Stars (Zuid-Korea) Team LCK All-Star 2016 Barcelona - Logo

LCK All Star Players

Een LCK All-Star team zonder Faker ondenkbaar geworden, dus de spelers van SK Telecom T1 werd ook dit jaar weer gekozen door de fans als een vertegenwoordiger in de mid-lane. Hoewel hij was geen kampioen dit jaar nog LCK kampioen, hij speelde nog steeds een solide seizoen en het is terecht in de Zuid-Koreaanse Roster. De winnaar van de LoL Worlds 2017, Samsung Galaxy, biedt twee spelers, namelijk Toplaner Cuvee en Jungler Ambition. Speciaal voor ambitie, dit is een grote eer, om de verkiezingen te winnen voor de Jungler de All-Star team aan het einde van zijn carrière naast de wereldtitel. Op de Botlane twee winnaars van de LCK spelen Summer Splits 2017, namelijk bidden en gorilla van Longzhu Gaming. Na de fantastische Split de twee als de beste Botlane de wereld werden verhandeld en nu al beschouwd als een favoriet onder LoL Worlds, maar er is Longzhu moest geven aan uiteindelijke winnaars SSG geslagen. In de harten van de fans, zijn de twee spelers nog over.

Resultaten in detail:

Toplane-Voting

 1. Cuvee (SSG)
 2. Smeb (KT)
 3. MARIN (AFS)
 4. Khan (LZ)
 5. Huni (SKT)

Jungle-Voting

 1. Ambitie (SSG)
 2. Pinda (SKT)
 3. partituur (KT)
 4. Blanco (SKT)
 5. Geest (AFS)

De fondsen-Voting

 1. oplichter (SKT)
 2. brandstof (AFS)
 3. Pion (KT)
 4. BDD (LZ)
 5. Kroon (SSG)

Bump-Voting

 1. Bidden (LZ)
 2. handig (KT)
 3. Heerser (SSG)
 4. knal (SKT)
 5. Sangyoon (ROX)

Ondersteuning-Voting

 1. Gorilla (LZ)
 2. oog (KT)
 3. Wolf (SKT)
 4. CoreJJ (SSG)
 5. Max (MVP)

Team NA LCS All-Star 2016 Barcelona - Logo Team NA LCS All-Stars (Noord-Amerika) Team NA LCS All-Star 2016 Barcelona - Logo

NA LCS All Star Players

“Maak Amerika weer geweldig” - wenn es schon beim Mid-Season Invitational 2017 en heeft League of Legends World Championship werkte niet, maar dan in ieder geval de All-Stars Tournament in december. Zoals gewoonlijk twee spelers uit Team SoloMid hun plaats zijn vastgezet in de Noord-Amerikaanse selectie Ook dit jaar, volgende Bjergsen ook Hauntzer voor de ster ensemble optreedt. Op de Jungle positie geleverd Xmithie, die een uitstekend seizoen gespeeld, en nieuwkomers MikeYeung een spannend duel, waarbij de nieuwkomerAlle sterren 2017 sneaky Cosplay eindelijk zijn trui het team van NA LCS kon verdienen All-Stars. Ook ondersteuning speler aphromoo is onderdeel geworden van lang gevestigde inventaris van de Noord-Amerikaanse keuze en zal dit jaar zijn regio te vertegenwoordigen. Een verrassing is er alleen op de positie van de AD Carrys, Bij een dubbele Lift werd geslagen na twee verschijning op de laatste twee All-Star gebeurtenissen uit Cloud9's Sneaky. Sneaky speelde een solide seizoen en blij zijn talrijke fans en private live stream - want laten we eerlijk zijn Us, kan iemand zeggen: "Nee" om deze outfit?

Resultaten in detail:

Toplane-Voting

 1. Hauntzer (TSM)
 2. botsing (C9)
 3. SSumday (YOU)
 4. Vlam (IMT)
 5. Darshan (CLG)

Jungle-Voting

 1. MIKEYEUNG (P1)
 2. Xmithie (IMT)
 3. Contractz (C9)
 4. Reign Over (TL)
 5. lira (NV)

De fondsen-Voting

 1. Bjergsen (TSM)
 2. Jensen (C9)
 3. Pobelter (IMT)
 4. is (VLIEG)
 5. sushi (CLG)

Bump-Voting

 1. Stiekem (C9)
 2. Dubbele lift (TSM)
 3. Wildturtle (VLIEG)
 4. big (TL)
 5. Pijl (P1)

Ondersteuning-Voting

 1. Aphromoo (CLG)
 2. olleh (IMT)
 3. Biofrost (TSM)
 4. smoothie (C9)
 5. Lemonnation (VLIEG)

Team LPL All-Star 2016 Barcelona - Logo Team LPL All-Stars (China) Team LPL All-Star 2016 Barcelona - Logo

LPL All Star Players

En opnieuw de Chinese LPL kon bewijzen, dat het behoort tot de top van de League of Legends scene, net voor de teams uit het gastland in de halve finale van dit jaar de League of Legends WK kont werd verloren van de gladiatoren van de Zuid-Koreaanse behoren LCK. Nu is de Chinese regio overdenkt cursus voor wraak en de Star selectie League heeft duidelijke potentie, aan de internationale voorhoede te klimmen in dit evenement. Uiteraard alle vooraf AD ga Uzi, die een indrukwekkende World Cup en een van de mechanisch sterkste spelers gespeeld in de wereld. Zijn teamgenoot bij Royal Never Give Up, Jungler MLXG, beheerd door een sterke prestatie in de laatste wedstrijd jaar maakte het ook in de ster selectie van de regio. Twee andere halve finalisten zijn toetreding tot de All-Stars team - Team WE bemand met 957 op de Toplane en Xiye in het midden van de rijbaan solo rijstroken en verhoogt de kwaliteit van het team enorm. de elite squad wordt gecompleteerd door Meiko in de ondersteunende positie, zijn team Edward Gaming is enigszins uit de gratie geraakt met fans, Meiko nog steeds beschouwd als een van de beste ondersteuning spelers in de Chinese LPL.

Team LMS All-Star 2016 Barcelona - Logo Team LMS All-Stars (Taiwan, Hong Kong en Macao) Team LMS All-Star 2016 Barcelona - Logo

LMS All Star Players

De teams uit de regio Taiwan, Hong Kong, Macau kon in LoL World Cup 2017 geen van de diensten, velen zouden hen hebben verwacht. de #3 Zaad Honk Kong Attitude al gefaald in de play-in-fase en de twee deelnemers in de groepsfase, ahq e-Sports en flash Wolves niet de indruk te wekken, om naar de knockout fase. Toch is de regio heeft een paar bekende namen, vooral Jungler Karsa waarschijnlijk ook voor de meeste westerse fans nu een begrip zijn. Volgens sommige geruchten moet hij worden geplaatst voordat een wijziging in de NA LCS, die heel gerechtvaardigd zou zijn in zijn consistente prestaties in de afgelopen jaren. Met de All-Star team weer AD Carry BeBe, Hoewel het met de J-team alleen op de 4. Platz des LMS Summer Splits 2017 heeft gebracht, maar zijn populariteit is nog steeds groot genoeg, gekozen te worden telkens als ADC voor zijn regio. Of zijn voordelen opwegen tegen het of niet, te zien.

CBLOL Braziliaanse Circuit Leauge of Legends Logo Team CBLOL All-Stars (Brazilië) CBLOL Braziliaanse Circuit Leauge of Legends Logo

CBLOL All Star Players

Slechts één van de Braziliaanse vertegenwoordigers op het WK LoL 2017 ook in geslaagd in de All-Star 2017 Team, namelijk Toplaner VVVert door Team One. In de play-in fase kon zijn team stijgen, immers, een tweede groep in de tweede ronde, Echter, had er het Turkse team 1907 geslagen Fenerbahce Esport. Als gevolg van de zeer respectabele prestaties op het WK, het is dan ook niet verwonderlijk, geselecteerd slechts één speler van het team om te zien. Echter, veel fans waren niet blij mee, te laten vertegenwoordigen door Team One als een regio, omdat de publiekstrekkers in Brazilië zijn meer INTZ e-Sport of de Rode Canids.

Turkije-TCL-League-Of-Legends-Logo Team TCL All-Stars (Turkije) Turkije-TCL-League-Of-Legends-Logo

TCL All Star Players

Met Thaldrin en Frozen Two Worlds deelnemers zien de All-Star team in Turkije opnieuw. met 1907 Fenerbahce Esports ze maakten het immers op de Play-In fase Naast de groepsfase, waar ze dan maar in de groep van de dood met de uiteindelijke kampioen Galaxy, Semifinalists Royale Never Give Up en G2 Esports kwam. was bijzonder opvallend Toplaner Thaldrin, die zichzelf presenteerde als het brein van het team en was altijd beschikbaar, de vecht voor zijn team te initiëren, als een tank, maar dan niet altijd de grootste invloed op de uitkomst van de spellen had. Ook Stomaged en gebrek aan tijd zijn bekende namen, met Supermassive Esports ze namen op MSI 2017 part.

LPG Garena Premier League Logo Team GPL All-Stars (Zuidoost-Azië) LPG Garena Premier League Logo

De All-Stars selectie van GPL uit Zuidoost-Azië is nog niet bekend op het moment. Zodra er nieuwe informatie over de Star Keuze van de regio, Dit zal uiteraard onmiddellijk bijgevuld.

bron link

About the author

Related