Star Wars Battlefront II introduceert Ewok Hunt Mode

Night on Endor, de nieuwe update voor Star Wars Battlefront II, komt uit op 18 april. Voor een gelimiteerde periode kan je de Ewok Hunt Mode spelen.

In de nieuwe game mode wordt een team van stormtroopers aangevallen door een groep Ewoks. De stormtroopers proberen te ontsnappen, maar de Ewoks willen hun planeet beschermen en vallen de troopers aan met speren. Als een stormtrooper sterft, dan spawned deze als een Ewok. Wanneer de troopers zijn verslagen, dan winnen de Ewoks.

De troopers van The Empire zijn een goede match voor de Ewoks. Ze zijn sterk bewapend en dragen zaklampen om de duisternis te elimineren. Spelers moeten zolang mogelijk zien te overleven. Als dat ze lukt dan komt het extractie team hen ophalen.

Microtransacties komen terug

Naast de Ewok Hunt brengt de nieuwe update ook opnieuw Crystals met zich mee. Met Crystals kan je cosmetische upgrades vrij spelen. Twee nieuwe uitrustingen die je kan verkrijgen zijn Endor Leia en Endor Han. Je kan Crystals kopen met echt geld, maar als je dat liever niet doet dan kan je ze ook nog steeds verkrijgen door de game te spelen.

Source link

About the author

Related