FIFA 19 krijgt Champions League en Europa League

Zowel de Champions League als de Europa League zullen speelbaar zijn in FIFA 19. Dat heeft voetbalcommentator Evert ten Napel gezegd bij het TV programma de eTribune.

In het programma op Fox Sports vertelde Ten Napel dat “in 2019 het spel nog mooier wordt omdat de Champions League en de Europa League erbij zijn gekomen.” Een opvallende uitspraak omdat de aankondiging van FIFA 19 waarschijnlijk pas tijdens de E3 zal plaatsvinden.

Het is overigens geen verrassing dat de twee competities aan FIFA 19 worden toegevoegd. PES-ontwikkelaar Konami liet in april weten dat de samenwerking tussen de ontwikkelaar en de UEFA tot een einde komt. Daarmee is een overstap naar FIFA snel gemaakt.

Check hieronder de tweet waarin Ten Napel de informatie de wereld in slingert.

Source link

About the author

Related